•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Paper Man (2009)

Papirni čovek je inspirativna komična drama o neobičnom prijateljstvu između Ričarda, neuspelog sredovečnog pisca koji nikada nije zaista odrastao i Ebi, 17-godišnje devojke koja je zbog porodične tragedije od pre nekoliko godina ostala bez mladosti.

Oboje su nesigurni, oboje se plaše da čvrsto zakorače napred i oboje traže onog posebnog prijatelja, koji bi im pomogao da krenu u budućnost. Od detinjstva, Ričard se uglavnom oslanjao na izmišljenog prijatelja, koji živi u njegovoj glavi – kostimiranog superheroja poznatog kao Kapetan Izuzetni.

Na insistiranje svoje žene Kler, Ričard se tokom zime preselio na Long Ajlend ne bi li prevazišao blokadu u pisanju. Tu Ričard upoznaje Ebi i zapošljava je kao bejbisiterku, iako nema dece. Njihovo dirljivo novo prijateljstvo počinje od Ričardovog divljenja prema Ebinoj domaćoj supi i Ebinom uživanju u Ričardovom pisanju i pokušajima da se bavi origamijem.
Kako zima protiče, a neobično i toplo prijateljstvo između Ričarda i Ebi raste, njih dvoje počinju da poveravaju jedno drugom svoje snove i životne teškoće. S dolaskom proleća, Ričard i Ebi uviđaju da postoji trenutak kada se treba oprostiti od izmišljenih prijatelja iz prošlosti i prigrliti budućnost kao novi početak, baš kao što bi svako prigrlio novo i jedinstveno prijateljstvo.

Jeff Daniels, Lisa Kudrow, Ryan Reynolds i Emma Stone su nosioci ove simpatične komedije.

Žanr:komedija, drama
Godina:2009
Reziser: Kieran Mulroney, Michele Mulroney
Scenario: Michele Mulroney, Kieran Mulroney
Uloge: Jeff Daniels, Emma Stone, Ryan Reynolds
Uzrast:R
Studio:Artfire Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...