•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Performans 'Balkanski seks i grad - Čipka i Čokolada'

'Balkanski seks i grad - Čipka i Čokolada' će premijerno biti predstavljen beogradskoj publici 20. februara, a potom i širom Balkana.

Tako da uskoro možete da vidite i nasmejete se uz “Balkanski seks i grad - Čipka i Čokolada” uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Blakanu.
Neobične karaktere romana “Čipka i čokolada” tumače mladi i talentovani glumci Ivana Panzalović, Lazar Dubovac -lica prepoznatljiva iz televizijskih serija, kao i mlada Milena Matić-Lasic.
"Cipka i cokolada-balkanski sex i grad" je svojevrstan performans koji se sastoji iz dramskih i muzickih segmenata.Performans je pored toga prožet songovima koje izvode operska diva Gabrijela Ubavić, Frano Lasić i Zoran Paunovic (grupa Jugosloveni).

Knjiga “Čipka i čokolada” je svetlost dana ugledala na ovogodišnjem sajmu knjiga u Beogradu, neobična po formi i stilu pisanja čitalačku publiku je osvojila na prvi pogled.

Potpisuju je tri autora Antileta Živković, Danijela Božičković Radulović i Stanko Holcer.Rezija je poverena Milanu Jelicu i Franu Lasicu.Scenarista Ivana Panzalovic.Producent Stanko Holcer.

Zbog velikog interesovanja javnosti smo odlučili da publici knjigu predstavimo i u pozorisnom formatu.

Pretpremijera same predstave će se održati 20. februara 2016. u 18:30h u prostoruUK Vuk Karadžić,Bulevar kralja Aleksandra 77a, 11000 , Beograd.

Zbog velikog interesovanja premijera će biti održana vec istog dana, na istom mestu sa pocetkom u 21h.
Nakon pretpremijere druzimo se na koktel party-ju.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...