•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Peter Dinklage uz Melissu McCarthy u novoj komediji

Sve popularniji i traženiji glumac Peter Dinklage pridružio se komičarki Melissi McCarthy u komediji Michelle Darnell, ekskluzivno donosi Variety.

Priča prati naslovnu junakinju koja završi u zatvoru zbog zloupotrebe povlašćenih informacija u prometu vrednosnih papira. Nakon odslužene kazne, odlučna je da postane nova ljubimica Amerike, ali nisu svi koje je prevarila spremni oprostiti joj i zaboraviti!

Trenutno nije poznato u kojoj ulozi će se naći Peter Dinklage, ali navodno je reč o glavnom negativcu za kojeg su još bili razmatrani Jon Hamm, Sandra Bullock i Oprah Winfrey.

Za režiju je zadužen Ben Falcone koji radi i na scenariju uz Melissu McCarthy koja je osmislila lik naslovne junakinje i Stevea Malloryja.

Iako je Dinklage i dalje najpoznatiji kao Tyrion Lannister u HBO seriji Igra prestolja, glumac je 2014. bio prilično zauzet i na filmskoj strani snimajući X-Men: Dani buduće prošlosti te SF komediju Pixels s Adamom Sandlerom koja u bioskope stiže u julu.

Ako se radujete ovoj saradnji, ipak ćete se načekati: komedija Michelle Darnell u bioskope stiže tek 8. aprila 2016. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu