•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Play the Game (2009)

U ovoj romantičnoj komediji scenario i režiju podpisuje Marc Fienberg. Film je osvojio 4 nagrade.

Kada je reč o upoznavanju žena, Dejvid zna svaki trik iz knjige. U poslednje vreme, Dejvid je primetio da njegov deda Džo izgleda usamljenije nego obično. Džo živi u staračkom domu, i iako žudi za društvom, prošlo je toliko puno vremena otkako nije flertovao, da je zaboravio i šta ta reč znači.

Kako Dejvid počinje da savetuje Džoa kako da uspešno impresionira dame, živahni penzioner uskoro postaje najpopularniji neženja u staračkom domu. Na žalost, devojka Dejvidovih snova uspeva da prozre njegovu providnu tehniku, ostavljajući mladog Don Žuana da se pita da li je izgubio magični dodir.

Ubrzo, karte su se promenile i deda Džo uči Dejvida da je ponekada najbolji način da se dobije igra ljubavi da se prestane sa igranjem igrica.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2009
Reziser: Marc Fienberg
Scenario: Marc Fienberg
Uloge:Paul Campbell, Andy Griffith, Doris Roberts
Uzrast:PG-13
Award:3 osvojene
Studio: Story Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...