•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogled na film o Jamesu Deanu sa DeHaanom i Pattinsonom

Proverite kako Robert Pattinson i Dane DeHaan izgledaju kao Dennis Stock i James Dean u budućem filmu o ovoj nikad prežaljenoj, prerano poginuloj zvezdi.

Nije prošlo dugo otkako je na Sundance filmskom festivalu premijerno prikazan novi film Antona Corbijna A Most Wanted Man u kojem je jednu od glavnih uloga ostvario preminuli Philip Seymour Hoffman, a reditelj se već bacio u produkciju novog projekta, film Life.

Zvezda Sumraka Robert Pattinson našao se u ulozi fotografa Dennisa Stocka, a Dane DeHaan igra legendu Jamesa Deana u drami koja prati razvoj prijateljstva između ovog dvojca.

Dennis Stock je 1955. godine pratio Jamesa Deana od Los Angelesa do New Yorka, a na tom putovanju nastala je ikonska fotografija Deana na Times Squareu na kiši. Ta saradnja i prijateljstvo promenili su život obojici.

Producenti su odlučili u javnost pustiti prvu sliku iz filma kako bismo mogli videti koliko su se glavni glumci uživeli u uloge. DeHaan je već glumio u sličnom projektu Ubij svoje najdraže uz Daniela Radcliffea za koji je dobio same pohvale, a uz ovaj film 27-godišnjeg glumca ćemo gledati i u drami Tulip Fever gde glumi sa Oskarovcem Christophom Waltzom.

Life u bioskope stiže sledeće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...