•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poolhall Junkies (2002)

Ludi za bilijarom (engl. Poolhall Junkies) je američki film iz 2002. godine koji je režirao Mars Kalahan, a u glavnim ulogama su: Mars Kalahan, Čez Palminteri i Majkl Rozenbaum.

Film je 2003. godine nominovan za ESPY nagradu za najbolji sportski film.

Džoni je talentovani igrač bilijara, jedan od najboljih. Takmiči se u partijama koje mu njegov menadžer Džo ugovori. To traje dok Džoni ne sazna kako mu je Džo uništio karijeru time što je sakrivao pozivnice za takmičenja. Zato Džoni napušta Džoa, ostavlja ga dilerima droge koji ga prebijaju uz pretnju da ostavi Džonija na miru. Džoni napušta stari način života, pokušava da živi u skladu sa zakonom i da održi vezu sa svojom devojkom Tarom. Nakon ultimatuma koji mu Tara postavi odlučuje pronaći pravi posao. Ubrzo uviđa da to nije posao za njega, jer je bilijar njegov život. Dosta vremena provodi sa mlađim bratom Denijem koji je nestrpljiv da nastavi njegovim stopama. Deni se zadužuje kod Džoa koji je željan osvete i zato se vratio sa novim bilijarskim štićenikom, na prvi pogled ništa lošijeg od Džonija. Deni pljačka radnju da bi vratio dug, što podstiče Džonija da opet uzme bilijarski štap u ruke i pomogne bratu.

Žanr:drama, triler
Godina:2002
Reziser:Mars Callahan
Scenario:Mars Callahan, Chris Corso
Uloge:Mars Callahan, Chazz Palminteri, Michael Rosenbaum
Uzrast:R
Award:1 nominacija
Studio:Gold Circle Films, Cutting Edge Entertainment, Newman/Tooley Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...