•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Popularni glumac se sada i zvanično zove Majkl Kejn

Legendarni britanski glumac čije je umetničko ime Majkl Kejn, sada je i zvanično promenio ime. Naime, rođen kao Moris Miklvajt, glumac je pedesetih godina uzeo umetničko ime Majkl Kejn po kojem ga čitava svetska javnost zna.

Kako prenose britanski mediji, ser Džozef Moris Miklvajt je ime odlučio da promeni nakon višemesečnih neprijatnosti koje je doživeo na aerodromima usled pojačanih bezbednosnih provera nakon terorističkih napada Islamske države.

Kako je objasnio, službenici bezbednosti bi ga prepoznali i pozdravili kao Majkl Kejna, a pošto bi im on pružio pasoš na kojem je drugo ime, nastupile bi dodatne provere kada je morao da odgovara na pitanje kako se zapravo zove.

„Zato sam promenio ime, kada je počela priča sa Islamskom državom“, naveo je Kejn koji danas ima 83 godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu