•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan uz animiranu avanturu 'Automobili 3' u bioskopima Cineplexx

Duplo porodično slavlje i druženje za sve mališane uz crtanu filmsku avanturu „Automobili 3" zakazano je za 17. i 18. jun od 12 do 17 časova u najmodernijem bioskopu u gradu Cineplexx BIG Beograd, što je i razlog više da uživate u neverovatnom filmskom doživljaju i tako obradujete svoje mališane. I dok će u u najmodernijem bioskopu biti duplog slavlja, u ostalim bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza i Niš, Porodični dan biće održan u nedelju 18. juna uz najaktuelnije filmove i odličnu zabavu za sve mališane. Karte su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa.

Crtani film „Automobili" koji je osvojio srca miliona mališana, ali i onih malo starijih širom sveta uz specijalni program namenjen najmlađima, oduševiće sve posetioce. Sve mališane očekuje puno druženja i specijalnog programa uz kreativne radionice u bioskopu, koje će upotpuniti doživljaj prave filmske zabave. Uz kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti časopis „Mali Politikin zabavnik" i DVD izdanje „Moj mali poni" ili „Tom i čarobno drvo".

Sa novim nastavkom popularnih autića gledaoci će imati prilike da pogledaju dogodovštine Munje Mekvina, dok prolazi kroz najgoru krizu u svojoj karijeri. Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin (glas Dragana Mićanovića) iznenada će biti izguran iz sporta koji voli. Dokazujući da broj 95 još uvek nije gotov, proveriće srce šampiona na najvećoj pozornici Piston kupa!

Glasove crtanim likovima pozajmljuju Dragan Mićanović, Borka Tomović, Dragan Vujić, Boda Ninković, Boris Milivojević, Dejan Dedić, Nataša Marković, Srđan Timarov, Mladen Andrejević, Marko Marković, Dana Todorović, Aca Stojanović, Nada Blam, Miki Krstović, Jelena Stupljanin, Feđa Stojanović i Nenad Ćirić, dok je reditelj sinhronizacije Gorčin Stojanović.

Na programu ovog vikenda biće i ostali aktuelni dečiji filmovi, među kojima su „Štrumpfovi: Skriveno selo", „Mali šef" i „Okto: Istraživač dubina" koji su sinhronizovani na srpski jezik.

Vidimo se na još jednom Porodičnom danu. Požurite i obezbedite najbolja mesta na vreme, jer su i količine nagrada ograničene.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila