•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan uz animiranu avanturu 'Štrumpfovi: Skriveno selo'

U nedelju 2. aprila, u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku, najmlađe očekuje pravi dečji praznik, ispunjen brojnim iznenađenjima uz zabavu i druženje sa omiljenim plavim junacima. Porodični dan održaće se u periodu od 12 do 17 sati u bioskopu u Nišu uz prikazivanje najnovije sinhronizovane verzije filma najpopularnijih animiranih likova svih vremena: „Štrumpfovi: Skriveno selo“ i specijalni program za mališane. Uz svaku kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti časopis „Pepin zabavnik“ i „Mali Politikin zabavnik“.

Sve mališane očekuje puno zabave i aktivacija na samom događaju, koji će upotpuniti doživljaj prave zabave, dok će kompanija Carnex podeliti Smazalice pakete proizvoda najsrećnijim dobitnicima.

Najmlađi, ali i oni malo stariji će imati prilike da bodre štrumpfastične junake, zabavljaju se uz doskočice Trape, Kefala, Grubera, Štrumpfete, Gargamela, uživaju uz pesme iz filma, i fantastične 3D momente u filmu. Na programu u nedelju biće i ostali aktuelni dečiji filmovi, koje će mališani prosto obožavati.

U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel.

Režiju sinhronizacije potpisuje Dragan Vujić Vujke, koji je ujedno tradicionalno pozajmio glas Gargamelu, predivna Tamara Aleksić se našla u ulozi Štrumpfete, dok je Bojan Perić dao glas Kefalu, a Srđan Timarov Gruberu. Slobodan Boda Ninković je reprizirao svoju sjajnu ulogu Velikog Štrumpfa, dok je Đorđe Stojković po prvi put bio Trapa na velikom platnu.

Film se nalazi u distribuciji Con Film distributerske kuće.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...