•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan uz najnovije avanture u bioskopima Cineplexx

Školski raspust je pravo vreme za uživanje sa društvom u zimskim radostima, a bioskopi Cineplexx su pravo mesto za to! Porodični dan zakazan je zanedelju, 15. januar u periodu od 12 do 17 časova, gde sve posetioce bioskopa Cineplexx Niš očekuje bogat filmski program i pregršt dodatnih aktivnosti.

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane likovima aktuelnih animiranih avantura, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Pepin zabavnik“ ili „Mali Politikin zabavnik“.

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita Snežna kraljica oduševiće mališane i ove zime! Nakon junačke pobede Sniježne kraljice i kralja, Gerda još uvek ne može da pronađe mir. Njen san je da pronađe roditelje i konačno okupi celu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima i oni će se na tom putu susresti sa novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt. Od tog trenutka ništa više neće ići prema planu…

Oni koji se odluče da pogledaju “Mašu i medveda” uživaće u njihovim novim avanturama. Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta devojčica koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje. Njen dobri drug Medved, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka, ali ipak, njih dvoje, uz ostale životinje u šumi zabavljaju gledaoce, uče ih kako da budu kreativni, lojani I pre svega pravi prijatelji.

Karte za Porodični dan će se uskoro naći u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...