•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Povratak lopova (1998)

Povratak lopova je jugoslovenski film snimljen 1998. godine, koji je režirao Miroslav Lekić, a scenario je napisala Biljana Maksić po ideji Veroslava Rančića i Svetislava Pavlovića.

Film povratak lopova je priča o prevari kao tački ukrštanja lopovluka svake vrste. Razlika između žrtve i prevaranta ništavna je jer oboje polaze sa pozicije prevare, a pobeđuje bezočnija kombinacija obmane. Uspešnost prevarantske kombinacije je privid, jer se iz kruga prevare neizlazi, što postaje i sudbina protagonista ovog filma. „Svaka sličnost sa Dafinom i Jezdom je namerna“.

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Žanr:Komedija
Godina:1998
Reziser:Miroslav Lekic
Scenario:Biljana Maksic
Uloge:Vojislav Brajovic, Maja Sabljic i Darko Tomovic
Studio:E.O.L.
Zemlja:Jugoslavija
Jezik:Srpski
Trajanje:90 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...