•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Povratak otpisanih (1976)

„Povratak otpisanih“ je jugoslovenski ratni film iz 1976. godine. Film je nastao zbog velike popularnosti istoimene serije, i predstavalja nastavak filma „Otpisani“. Scenario za film su napisali Dragan Marković i Gordan Mihić, a režirao ga je Aleksandar ÄorÄ‘ević.

U leto 1944, Prle i Tihi, mladi ali već iskusni partizanski borci, zajedno sa Jocom, starim i ćudljivim radio-operatorom, dobijaju zadatak da se probiju u Beograd koji je još uvek pod okupacijom. Dok se partizanske snage približavaju gradu, Prle, Tihi i Joca moraju da nastave svoj prikriveni rad kako bi pripremili grad za osloboÄ‘enje. Gestapo i Specijalna policija Äekaju svoju priliku da ih uhvate još od 1941. godine.

OdliÄna glumaÄka ekipa će vas oduševiti i ovog puta, mada verujemo da nema nekoga ko ovaj film a i seriju nije gledao više puta.

Žanr:akcija, ratni
Godina:1976
Reziser:Aleksandar ÄorÄ‘ević
Scenario: Dragan Marković, Gordan Mihić
Uloge: Pavle Vujisić, Dragan Nikolić, Vojislav Brajović
Award:1 osvojena
Studio: Avala Film
Zemlja:Jugoslavija
Jezik:Srpski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila