•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem (2011)

Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem je srpski film iz 2011. godine. Režirao ga je Bojan Vuletić, po scenariju koji je napisao zajedno sa Stefanom Arsenijevićem.

Film je svoju premijeru imao 8. decembra 2011. godine u Beogradu.

Posle teških godina izolacije Beograd se otvorio spreman da primi brojne turiste , biznismene i znatiželjnike koji ga posećuju sa svih strana sveta u sve većem broju. Šta se desi kada se stranci i lokalci sretnu? Ovaj film je savremena romantična komedija o iskušenjima da se pronađe prava osoba kroz četiri potpuno različite ljubavne priče.

U početku Stefan, mladi prepotentni beogradski šofer, koji ne veruje nikome i ni u šta, zaljubi se u Silvi, francusku šansonjerku, koja se suviše dugo kontrolisala, a sada je na ivici nervnog sloma i prvi put će uraditi sve ono o čemu je oduvek sanjala. Melita, frustrirana sredovečna žena, koja danju radi kao organizatorka koncerata, a uveče postaje razočarana fetiš domina, jer njen ljubavnik Brajan, američki diplomata, ustvari nije onaj za koga se predstavlja. Pošto Melita ode iz hotela, sobarica Jagoda, suviše lepa za nekog ko suviše pije, odluči da iskuša vernost nemačkog biznismena turskog porekla, Orhana, koji umesto da kupi propalu srpsku firmu, neplanirano otkrije korene turske kulture u Beogradu i zaljubi se u Jagodu. Jagodina drugarica Đurđa, srpska policajka na dan svog venčanja sa Matom, hrvatskim policajcem ispovediće sve što je oduvek tajila od njega.

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije

Žanr:Komedija, Drama, Romansa
Godina:2011
Reziser:Bojan Vuletic
Scenario:Stefan Arsenijevic, Bojan Vuletic
Uloge:Marko Janketic, Julie Gayet i Anita Mancic
Studio:Art & Popcorn, Kinorama, Laokoon Filmgroup
Zemlja:Serbia
Trajanje:Serbian | English
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...