•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pred premijeru 'Ant-Mana' stiže završni trailer

Konačno je i premijera dugo najvljivanog Marvelovog filma o superjunaku Ant-Manu pred vratima. Meseci najavljivanja i polaganog otkrivanja promotivnog materijala nesumnjivo su osigurali veliki odlazak publike u bioskopske dvorane ovoga leta.

Pred samu premijeru, iz Marvela su pripremili finalni službeni trailer. U njemu nećete otkriti previše novih informacija, ali priuštili su nam pokoju produženu scenu.

Od prvog objavljenog video isečka u januaru ove godine, koji je imao dirljiv i dramatičan prizvuk, svako su promenili ton trailera. Sada znamo kako u filmu možemo očekivati mnoštvo duhovitih, ali i srceparajućih scena.

Prisetimo se kako ćemo u glavnoj ulozi Ant-Mana vidjeti Paula Rudda, superjunaka koji ima sposobnost smanjivanja, uz istovremeno istovremeno povećanje snage. Uz njega, Michael Douglas glumi naučnika Hanka Pyma, Ant-Manovog mentora. Udruženi, njih dvojica moraju sačuvati tajnu iza tehnologije odela koje Ant-man nosi, ali i spektakularnom pljačkom moraju spasiti svet.

Peyton Reed režirao je "Ant-Mana" prema scenariju na kojem su sarađivali i Edgar Wright, Joe Cornish, Adam McKay i Paul Rudd. Uz Paula Rudda i Michaela Douglasa glume i Corey Stoll u ulozi zlikovca Ywllowjacketa kao i Evangeline Lilly u ulozi kćerke Hanka Pyma.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu