•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Predavanje 'Muzika na filmu' - Milan Sv. Djurdjević, četvrtak 28.4.

U četvrtak 28. aprila u 20 sati u Maloj sali Doma kulture „Studentski grad“ biće održano predavanje „Muzika na filmu“ Milana Sv. Đurđevića.

Predavanje je zasnovano na desetogodišnjem iskustvu rada na primenjenoj, a pre svega filmskoj muzici. Nastalo je kao rezultat rada sa studentima na New York Film Academy Abu Dhabi. Predavanje objašnjava uglavnom nejasnu ulogu kompozitora muzike na filmu. Pored izlaganja osnovnih pojmova, na predavanju će sistematično i uz mnogo primera biti objašnjeno kako muzika kao sredstvo utiče na film, odnos reditelja i kompozitora, proces pisanja muzike kroz sve faze rada na filmu, itd. Autor predavanja je ovogodišnji dobitnik godišnje FIPRESCI nagrade za najbolju muziku u srpskom filmu u 2015. godini i autor muzike za filmove: Panama, U potrazi za snom, Kosma, prve sprske animirane serije Džet Set i drugih. Milan Sv. Đurđević je urednik muzičkog programa Doma kulture „Studentski grad“.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...