•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma Transformersi Poslednji vitez 3D u bioskopu Cineplexx Niš

Vrelo filmsko leto je uveliko počelo, a sa njim premijerno stiže i nastavak kultne franšize Transformersi: Poslednji vitez“ 3D. Premijera je zakazana za sredu 21. jun u 19 časova u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku. Karte za ovaj dugo očekivani filmski spektakl su već u prodaji na blagajni bioskopa.

Neverovatni filmski nastavak će nas provesti kroz daleku prošlost do savremenog doba i objasniti postojanje Transformersa još od davnina. Uz do sada neviđene efekte i fantastičnu priču, svi voljeni likovi će se okupiti u ovom nastavku, uz pojačanje nekih od najvećih glumačkih imena koja će potvrditi da je ovo nastavak za pamćenje.

Poslednji vitez” ruši suštinske mitove Transformers franšize i redefiniše značenje reči heroj. Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prajm je otišao. Ključ spasavanja naše budućnosti leži zakopan u tajnama prošlosti, u tajnoj istoriji porekla Transformersa na Zemlji. Spasavanje našeg sveta će spasti na pleća neverovatnog saveza: Kejda Jegera, Bamblbija, engleskog lorda i profesorke s Oksforda. U filmu „Transformersi – Poslednji vitez”, lovine će postati heroji. Heroji će postati zlikovci. Samo jedan svet će preživeti: njihov ili naš.

Sjajna glumačka ekipa predvođena oskarovcem ser Entonijem Hopkinsom, Markom Volbergom, Džošom Dumelom, Lorom Hadok i Izabelom Moner, a pod rediteljskom palicom Majkla Beja, obećava dobru zabavu.

Film se nalazi u produkciji Taramount distributerske kuće.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...