•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera sedme sezone 'Game of Thrones' razbila sve rekorde gledanosti HBO televizije

Prva epizoda dugoočekivane sedme sezone serije "Game of Thrones", koja je premijerno prikazana pre par dana, razbila je sve rekorde gledanosti na HBO mreži. Kako su saopštili sa američke televizije, ovo je najgledanija premijera u istoriji prikazivanja serija na HBO-u.

Preko različitih servisa koji imaju HBO televiziju, premijeru sedme sezone "Game of Thrones" istovremeno je gledalo više od 16 miliona ljudi. To je povećanje gledanosti premijere serije za 50 posto u odnosu na šestu sezonu. Prvu epizodu prošle sezone serije gledalo je oko osam miliona ljudi, a zadnju oko 25,7 miliona.

Srednjovekovna fantastična serija koju su kreirali David Benioff i D.B. Weiss u saradnji s televizijskom kućom HBO mogla bi postaviti nove rekorde gledanosti ove godine. Inače, serija je dosad privukla milione fanova širom sveta i osvojila veliki broj nagrada i nominacija kao što su nagrada Emmy za najbolju dramsku seriju te nominacija Zlatnog globusa za najbolju televizijsku seriju.

Peter Dinklage osvojio je nagradu Emmy za najboljeg glumca u seriji ulogom Tyriona Lannistera.

Serija "Game of Thrones" je već nakon prikazivanja prve tri sezone s trona skinula dotad najgledaniju HBO seriju "The Sopranos". Najgledanija epizoda Sopranosa 2002. godine imala je 18,2 miliona gledalaca.

Fantastična priča o igri prestola dosad je sa svakom novom sezonom beležila rast popularnosti i gledanosti zbog čega je mnogi kritičari smatraju pravim TV fenomenom. Sedma sezona donosi još uzbudljivijih scena, dešavanja i krvave borbe za tron. Druga epizoda sedme sezone "Game of Thrones" biće prikazana u ponedeljak, 24. jula, u 20 sati.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....