•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo Ves Krejven

Ves Krejven, režiser i legenda horor filmova, preminuo je u nedelju u 76. godini života od tumora na mozgu, saopštila je njegova porodica.

Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je Ves Krejven preminuo u nedelju, 30 avgusta. U trenutku smrti bio je okružen svojim najmilijima u porodičnij kući u Los Anđelesu – pisalo je u saopštenju za javnost.

Krejven se proslavio filmovima “Strava u ulici Brestova” i ,”Vrisak”. U jednom intervjuu kazao da je inspiraciju za taj serijal dobio dok je živio u Klivlendu, gde je i rođen, u ulici koja se nalazila pored groblja.

Pored horora i Krejven je režirao filmove sa drugim žanrom, kao što su “Muzika srca” sa Meril Strip u glavnoj ulozi, i “Parizu, volim te”.

– Biti režiser samo horor filmova je nešto što nikad nisam želeo – izjavio je jednom prilikom slavni režiser.

Krejven je napisao i knjigu pod nazivom “Društvo fontana”.
Krejven je nedavno napisao scenario za deo mini-serije “Deset božijih zapovesti”. Njegova božja zapovest, koju je i sam trebao da režira, bila je “Ne ubij”.

Website:blic.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...