•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo glumac iz 'Tvin Piksa'

Glumac Voren Frost (91) preminuo je u Midlberiju u Virdžiniji nakon duže i teške bolesti, saopštila je njegova porodica.

Sa žalošću vas obaveštavamo da je naš otac Voren izgubio bitku sa bolešću. Od plaža Normandije, preko pedesetogodišnje karijere u pozorištu i na filmu, ostao je skroman čovek koji nas je naučio da iskrenost može da promeni život. Drago nam je što smo ga delili sa svetom,” saopštio je njegov sin Mark Frost.

Glumčev sin je inače koautor nove verzije serije”Tvin Piks”, koja će premijerno biti prikazana u maju.

Frost, koji je bio u mornarici tokom Drugog svetskog rata, proslavio se ulogom doktora Vila Hejvarda u “Tvin Piksu” devedesetih, koju je reprizirao i u novoj verziji. Igrao je i u serijama “Zakon Los Anđelesa”, “Sajnfeld” i drugim, kao i u brojnim pozorišnim predstavama.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...