•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prijatelji otkrili zašto je Irina Shayk prekinula vezu s Cristianom Ronaldom

Prijatelji ruske manekenke i glumice Irine Shayk su pet meseci nakon što je okončana njena dugogodišnja veza sa fudbalskom zvezdom Cristianom Ronaldom otkrili razloge koji su doveli do toga.

Izvor blizak Irini izjavio je britanskom The Sunu da ju je Cristiano Ronaldo varao s desetinama devojaka.

Ruska lepotica odlučila je okončati vezu nakon što je u mobilnom telefonu fudbalera pronašla desetine SMS-ova koje je Cristiano Ronaldo razmenjivao sa devojkama iz celog sveta.

Kada mu je rekla šta je otkrila, on je u prvo vreme sve negirao, ali kasnije je priznao. Bilo je to u novogodišnjoj noći.

"Osećam se izdanom. Ostala sam s njim i kada su se pojavile glasine da me vara. Osećam se glupo što sam dozvolila da me prevari", navodno je rekla Irina prijateljima.

Manekenka je sada u vezi sa glumcem Bradleyjem Cooperom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu