•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Proteklog vikenda animirani film 'Rio 2' je gledalo 15 666 gledalaca!

Koliko je bioskopska publika u Srbiji željno iščekivala avanture Plavka i njegove porodice u animiranom filmu „Rio 2“ govore brojke. Tokom prvog vikenda prikazivanja jedan od najočekivanijih filmova ove godine „Rio 2“ videlo je ukupno 15 666 gledalaca. Prethodni rekord za najbolji vikend bioskopski start je držao animirani film „Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata“ sa 14 451 gledalaca.

U avanturama simpatičnih plavih ara papagaja u animiranom filmu „Rio 2“ za samo četiri dana prikazivanja uživalo je preko 18 000 gledalaca.

Radnja animiranog filma „Rio 2“ prati srećnu plavu porodicu koja se seli iz magičnog Rio de Žaneira, gde vodi savršen život u nepoznate šume Amazonije, nakon što Biserka odluči da deca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice. Brojne uzbudljive avanture doživljavaju na putu, ali za najveću od svih – upoznavanje sa Biserkinom porodicom, nisu bili spremni.

U narednom periodu najmlađa publika širom zemlje biće u prilici da nesmetano uživa u animiranom filmu „Rio 2“ zahvaljujući sinhronizaciji, čija je režija poverena Draganu Vujiću Vujketu.

Film se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...