•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi trejleri za novi 'Dosije iks'!

Dva trejlera za 10. sezonu serije „Dosije iks“ objavljena su noćas na američkoj televiziji „Foks“.

Trinaest godina nakon TV avantura agenata Federalnog istražnog biroa zaduženih za misteriozne slučajeve, stižu nove misterije koje treba rasvetliti.

Prikazani tokom emitovanja serija Gotham i Minority Report, prvi trejleri nove sezoneDosijea iks odišu atmosferom misterije i paranoje uz poznate likove i glumce, verovatno najbolje naučnofantastične serije svih vremena, piše portal theverge.com.

TV premijera nove sezone od šest epizoda zakazana je za 24. januar 2016. godine, dok će svetska premijera prve epizode biti održana u Parizu i Njujorku šestog i 10. oktobra.

Serija Dosije iks prikazivana je od 1993. do 2002. godine, a snimljena su i dva filma, 1998.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...