•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Punisher: War Zone (2008)

Legendarni anti-heroj, Frank Castle, dobija još jednu filmsku verziju. Ovog puta priča se vrti oko Punisherovog najizdržljivijeg neprijatelja, unakaženog mafijaškog ubice, Jigsawa. U ulozi Punishera se pojavljuje Ray Stevenson dok je u ulozi Jigsawa glumac Dominic West.

Frank Castle, marinac čija je porodica bila žrtva mafijaškog obračuna, već šest godina čisti ulice New Yorka od kriminalaca koji njime vladaju. Tokom poslednjeg obračuna sa mafijom lov na jednog od šefova ga odvede do fabrike za reciklažu gde užasno unakazi okrutnog ubicu, Billyja Russotija. Ali Billy nije jedina žrtva, među ubijenima se nalazi i agent FBI-a koji su uvukao u Russotijevu bandu.

Kada sazna da je ubio nevinog muškarca Castle se počne dvoumiti o smislu svog privatnog rata što pruži Billyju, koji je preživio napad, priliku koja se ne propušta.

Odlična sirova akcija dopašće se publici.

Žanr:akcija, krimi, drama
Godina:2008
Reziser:Lexi Alexander
Scenario:Nick Santora, Art Marcum
Uloge:Ray Stevenson, Dominic West, Julie Benz
Uzrast:R
Award:1 nagrada i 1 nominacija
Box office:8M USD
Studio:Lionsgate, Marvel Knights, Marvel Studios
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/pages/Punisher-War-Zone/33460032409?ref=mf
Jezik:Engleski
Trajanje:103 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu