•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Quvenzhané Wallis i Cameron Diaz u traileru za 'Annie'

Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx i Cameron Diaz dobili su nezavidan zadatak da modernizuju klasični mjuzikl Annie koji je osvojio srca gledaoca davne 1982. Will Gluck odabran je da drži rediteljsku palicu za ovaj moderni mjuzikl za koji scenario potpisuju Emma Thompson, Aline Brosh McKenna i sam reditelj Gluck.

Film će, među ostalima, producirati i Jay-Z, Will Smith i Jada Pinkett Smith, čija je kćer Willow originalno bila odabrana za naslovnu ulogu, ali su od nje odustali, navodno zbog godina. Tako da je naslovnu ulogu u ovom remaku ponela mlada Quvenzhané Wallis, koja je prošle godine bila nominovana za Oscara u kategoriji najbolje glavne glumice za svoju izvedbu u filmu Zveri južnih divljina, čime je sa svojih 9 godina postala najmlađa nominovana u toj kategoriji.

Kao i u svima poznatom mjuziklu, Annie se bavi pričom o devojčici Annie koja živi u sirotištu kod zločeste gđice Hannigan ali kada upozna imućnog biznismena Benjamina Stacksa čini se kako joj se sreća napokon osmehnula. Ali Stacks je zapravo kandidat za gradonačelnika te mu je potrebna priča kojom će osvojiti srca ljudi. Priliku za to vidi kroz Annie.

Onu modernu notu daju poneki komentari gđice Hannigan koji se tiču Georgea Clooneya i Facebooka. Celoj priči doprinosi i soundtrack. Jay-Z je malo 'doradio' klasične pesme poput It's a Hard Knock Life i Tomorrow dajući im više pop prizvuk.

Jamie Foxx utelovio je modernog 'Taticu' Warbucksa, Benjamina Stacksa dok se Cameron Diaz savršeno snalazi u ulozi drske i zločeste gđice Hannigan. Uz njih su tu još i Bobby Cannavale, Rose Byrne i Adewale Akinnuoye-Agbaje. Film u bioskopima očekujemo tek krajem godine, u drugoj polovini decembra.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...