•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rachel Getting Married (2008)

Ova drama-romansa iz 2008 godine bila je nominovana za Oskara, a osvojila je još brojna druga priznanja i nominacije. Često se nalazi na spiskovima filmova koji govore o venčanjima.

Kada se Kim vrati u dom porodice Bakmen na venčanje svoje sestre Rejčel, ona sa sobom donosi dugu istoriju ličnih kriza, porodičnih sukoba i tragedije. Ogroman broj svatova – prijatelja i rođaka – okupio se da provede veseli vikend u gošćenju, muzici i ljubavi, ali Kim sa svojim kratkim zajedljivim primedbama i strašću ka bombastičnom dramatikom, predstavlja pravi katalizator za povećanje napetosti koja je dugo vrila ispod površine.

Ispunjen bogato oslikanim i raznovrsnim likovima koji su postali zaštitini znak filmova Džonatana Dema, film 'Rejčel se udaje' predstavlja duboko dirljivi, razumljivi, a ponekada i urnebesno smešni porodičnu portret. Reditelj Dem, scenaristkinja - debitantkinja Dženi Lumet i izuzetna glumačka postava ostvarili su ovu dramu teških, ali ubedljivih likova uvrnute osećajnosti i bogatstva duha.

Žanr:drama, romansa
Godina:2008
Reziser: Jonathan Demme
Scenario: Jenny Lumet
Uloge: Sebastian Stan, Anne Hathaway, Rosemarie DeWitt
Uzrast:R
Award:25 osvojenih
Studio: Armian Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:113 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...