•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Radionica NAJGLUPLjI FILM NA SVETU! Miloša Tomića u DKSG

U subotu i nedelju (25. i 26.2. u 12.00) u Studiju 26 Doma kulture Studentski grad održaće se nesvakidašnja radionica „Najgluplji film na svetu“ Miloša Tomića.

Ova radionica je mesto gde možete napraviti svoj najgluplji film na svetu i biti pohvaljeni za to! Očekujte brojne prepreke na snimanju, krađu, preokretanje vaših ideja i borbu do istrebljenja između filmskih ekipa!

Igramo se sa pravilima i klišeima kratkog igranog filma!

Kao ulaz u igru, svaki polaznik ima desetak minuta da se predstavi, u slobodnoj formi, onim što radi ili što ga opseda, kao i da navede nekoliko najglupljih primera iz filmova, po najrazličitijim kriterijumima.

Mentor radionice je domaći filmadžija i svaštar Miloš Tomić.

Nije potrebno prethodno iskustvo rada na filmu. Radionica je otvorena za sve zainteresovane koji su stariji od 15 godina.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu