•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rambo protiv ISIS-a?!

Silvester Stalone otkrio da će se Rambo u novom ostvarenju boriti protiv pripadnika Islamske države na Bliskom istoku.

Priča o usamljenom ratniku koji “dolazi i rešava stvar “biće nastavljena u ostvarenju “Last Blood”, a glavnu ulogu ponovo će tumačiti Silvester Stalone.

Imamo timove koji ispituju Irak i delove Sirije gde su najveća uporišta Islamske države”, naveo je Stalone na Komik-konu, piše “Biznis insajder“, prenosi RTS.

Prema njegovim rečima, ekipa radi sa lokalnim stanovništvom da im pomogne da naprave što napetiji i realističniji film o Rambu do sada.

Snimanje filma “Rambo: Last Blood” trebalo je da počne krajem prošle godine, ali je odloženo. Poslednja Rambova akcija bila je 2008. kada se pridružio grupi najamnika kako bi oslobodio grupu humanitarnih radnika na Tajlandu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...