•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rampart (2011)

“Rampart” je film koji je imao premijeru septembra 2011. godine, reditelja Oren-a Moverman-a i scenarista Moverman-a i James-a Ellroy-a, a naslovne uloge tumače Woody Harrelson i Ice Cube.

U filmu “Rampart” se govori o jako lošem policajcu iz Los Anđelesa, koga odlično igra Woody Harrelson. Njegov lik se zove Dave Brown i nalik je pritajenom predatoru koji je pušten na slobodu u džungli.

Dave Brown je seksista, rasista i brzoplet policajac koji kreira sopstvenu definiciju pravde na ulicama Los Anđelesa tokom 1999. godine.

Uz ovaj film udahnućemo zatrovanu atmosferu zločina i korupcije i brobudiće nam sa neočekivana osećanja. Dave je proveo u svojoj službi skoro 25 godina tako što je pravila prilagođavao sebi. Njegov rad je izašao na svetlost dana kada je ubio serijskog silovatelja zvanog “Date Rape”. Ali, njegov odsek ne može više da toleriše njegovo ponašanje zato što je uhvaćen okom kamere kako prebija osumnjičenog. Dave se ni tada ne izvinjava, već tvrdi da sve ljude mrzi isto. U tom trenutku, okružni javni tužilac Joan Confrey (Sigourney Weaver) želi Dave-ovu glavu “na tanjiru”.

Dave se isto ponaša i kod kuće, kao i na poslu. On ima zapravo dve žene: Anne Heche i Cynthia-u Nixon koje igraju sestre kojima se Dave oženio i razveo, a sa svakom od njih ima kćerku. Dave je alergičan na vezivanje, a jako je privlačan, što se čak vidi i sa advokaticom Linda-om Fentress (Robin Wright), sa kojom ima romansu.

Ovo je zaista odličan film koji će vas ostaviti bez daha. Sve u svemu, obavezno ga pogledajte.

MN
Žanr:zločinački, drama
Godina:2011
Reziser:Oren Moverman
Scenario:James Ellroy, Oren Moverman
Uloge:Woody Harrelson, Ben Foster, Sigourney Weaver
Uzrast:R
Award:2 nominacije
Studio:Lightstream Pictures
Zemlja:United States
Website:rampartmovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....