•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Raze (2013)

Mlada žena bude oteta od strane tajne organizacije. Probudi se u društvu 50 drugih žena, koje su, kao i ona, prisiljene da se bore za svoje živote, prolazeći kroz najstrašnije muke...

Najopakija žena s malih i velikih ekrana se vraća! Ona je bila Xena i Beatrix Kiddo, doduše samo u akcijskim scenama, a glumila je na neki način i samu sebe u Tarantinovom filmu “Death Proof“. Ako još ne znate o kome je reč, reč je o Zoe Bell, nekadašnja kaskaderka, sada “rising star” akcijskih, grindhouse ostvarenja A ili B produkcije. Da vam stvar bude jasnija pogledajte dokumentarni film u kome govori o svom radu “Double Dare” gde o ženama koje se bave tim opasnim poslom govore i velikani poput Stevena Spielberga i Quentina Tarantina. Do sada ste je mogli osim u spomenutim filmovima i serijama gledati i u odličnom akcijskom filmu “Angel of Death“, a stajala je i uz Gary Danielsa i Wesley Snipesa u “Game of Death“.

U njenom najnovijem filmu imate je prilike gledati kako deli ekran sa takođe poznatom Rachel Nichols (“Conan The Barbarian“, “G.I. Joe : The Rise of Cobra“, serija “Continuum“) gde je prisiljena sa još 50-ak žena da se bori golim rukama za život u nekoj vrsti koloseuma, kao nekada gladijatori. Ali s još jednim ulogom, naime ako odbiju da učestvuju njihove porodice bi se također mogle naći u opasnosti.

U filmu glume još i prelepa Rosario Dawson (“Sin City“, “Clerks 2“, “Welcome To The Jungle“), Sherilynn Fenn (najpoznatija kao Audrey Horne iz kultnog Twin Peaksa) i čovek s mnogo lica, Doug Jones (najpoznatiji kao Abe Sapien iz Hellboy-a), Tracie Thoms i mnogi drugi.

Žanr:akcija, horor
Godina:2013
Reziser:Josh C. Waller
Scenario:Robert Beaucage, Kenny Gage
Uloge:Zoë Bell, Rachel Nichols, Tracie Thoms
Award:1 nagrada i 1 nominacija
Studio:Cinipix, Cosmic Toast Studios, Quincy Pictures
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/RazeTheMovie
Jezik:Engleski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...