•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Režiser Guy Ritchie hvali Beckhama: Veoma je talentovan

Nekadašnji engleski fudbalski reprezentativac David Beckham je u filmu "Kralj Arthur: Legenda o maču" ostvario kameo ulogu i za to je pokupio žestoke kritike. Međutim, režiser Guy Ritchie ga je pohvalio i istakao da je Beckham veoma talentovan.

"Volim ga i mislim da je sjajan na velikom platnu. Veoma je talentovan", rekao je Ritchie za Reuters na evropskoj premijeri filma na pitanje ima li Beckham potencijala da u glumi bude dobar kao u fudbalu.

Priča filma prati Arthura koji gubi nasleđe nakon očeve smrti. Njegov stric preuzima krunu, a Arthur se tada našao u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promeni te je prisiljen da sazna istinu o svome poreklu i nasleđu. Beckham u filmu glumi vojnika Triggera u sceni izvlačenja mača iz kamena.

"Beckham je pokazao toliki dramatski raspon da je mogao da glumi i taj kamen. Uništio je scenu", rekao je kritičar Telegrapha u svojoj recenziji.

Beckham, koji je takođe imao kameo ulogu u Ritchiejevom prethodnom filmu "The Man from U.N.C.L.E." rekao je da je lepo biti deo flma.

U filmu glume i Jude Law, Eric Bana, Djimon Hounsou i manekenka Poppy Delevingne.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...