•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar Kupina bioskopa od 8. do 14. oktobra

Ove nedelje na repertoaru bioskopa "Kupina" između ostalih Vas očekuju dva nova interesantna i uzbudljiva naslova. Film "PUT DO SLAVE" 3D oskarovca Roberta Zemekisa zasnovan na neverovatnoj istinitoj priči, kao i ostvarenje "PAN: PUTIVANJE U ZEMLJU NEDOĐIJU" 3D, zasnovano na poznatoj priči o Petru Panu, uvijenoj u novo savremeno 3D ruho, sa odličnim efektima i sjajnom glumačkom postavom i Hju Džekmenom u ulozi glavnog negativca.

PUT DO SLAVE
Dvanaest ljudi je hodalo po Mesecu, ali samo je jedan čovek, Filip Petit – hodao po nepreglednoj praznini između dva tornja Svetskog trgovinskog centra.
Uz pomoć mentora Pape Rudija i neobične grupe međunarodnih regruta, Petit i njegova družina nadjačaće sve izglede, izdaje, razmirice i bezbrojne opasnosti kako bi uspeli u svom ludom planu. Robert Zemekis, reditelj vanvremenskih hitova kao što su „Forest Gamp“, „Izgnanik“, „Povratak u budućnost“, „Polar Express“ i „Let“ ponovo koristi najmoderniju filmsku tehnologiju kako bi publici dočarao emotivnu i fantastičnim likovima ispunjenu priču. Uz inovativnu fotorealističnu tehnologiju i 3D efekat, film „Put do slave“ je istinsko filmsko iskustvo, prava prilika za filmofile širom sveta da osete kako je to biti u oblacima. Takođe, ovo je jedan od retkih filmova namenjen apsolutno svim generacijama (od 8 do 88 godina) – prava istinita priča ispričana na način kakav do sada publika nije imala prilike da vidi. Uz sve to, sam film je ljubavno pismo Parizu i Njujorku 70-ih godina prošlog veka, ali iznad svega, to je ljubavno pismo upućeno kulama bliznakinjama Svetskog trgovinskog centra u njihovom punom sjaju.

PAN
Pan je potpuno nova pustolovina koja govori o počecima najdražih likova iz priče koju je napisao J.M. Bari.
Petar je nestašan dvanaestogodišnjak neodoljivog buntovničkog duha koji mu ne pomaže u mračnom londonskom sirotištu u kojem provodi život. Ipak, jedne potpuno neverovatne noći, Petar duhom odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nedođija. U toj zemlji će pokušati da pronađe svoje mesto, a doživeće najneverovatnije avanture i preživeti borbe na život ili smrt, usput tražeći istinu o svojoj majci koja ga je davno ostavila. Nakon što se udruži sa novim prijateljima kako bi pobedio okrutnog pirata, Petar otkriva svoju sudbinu – postaće heroj koji će zauvek ostati zapamćen kao Petar Pan.

SALA 2
11.30 Smotanko i Trapavko 3D 91'
13.15 Malci 3D 94'

15.00 Smotanko i Trapavko 3D 91'
16.30 Malci 3D 94'
18.15 Pored mene 94'
20.00 Mladji referent 122'
22.00 The Walk 123'

SALA 1
12.00
Pan 3D 111'
14.00
Mun: Cuvar meseca 3D 86'
15.30 Mun: Cuvar meseca 3D 86'

17.00 Pan 3D 111'
19.00 Pan 3D 111'
21.00 Marsovac: Spasilacka misija 3D 141'
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....