•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin grad od 25. do 31. maja

PARIZ MOŽE DA SAČEKA - Od 25. maja
Ana, naizgled srećno udata žena, kreće na put do Pariza sa poslovnim partnerom svog muža. Ono što je trebalo biti sedmosatni put, pretvara se u pravu dvodnevnu avanturu koja će joj promeniti život. Dobra hrana, vino, francuski humor, znamenitosti i romantika udahnuli su joj novu strast za životom. Alek Boldvin, Dajana Lejn i francuski glumac Arno Vijar u romantičnoj komediji Pariz može da sačeka.

PIRATI SA KARIBA: SALAZAROVA OSVETA - Od 24. maja
Džoni Dep se vraća na velike ekrane u dobro poznatoj ulozi neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua u potpuno novom nastavku „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta“. U ovoj uzbudljivoj avanturi videćemo kapetana Džeka kog će zapljusnuti talas nesreće kad smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom (Havijer Bardem) pobegnu iz Đavoljeg Trougla odlučni u nameri da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka.

BEŽI - Od 25. maja
Iz studija Univerzal i producentske kuće Blumhaus stiže nam psihološki triler BEŽI! u kome mladi Afroamerikanac ide u posetu porodici svoje devojke belkinje, gde će ubrzo otkriti pravi, skriveni razlog, njihovog poziva. Pošto su Kris i njegova devojka Rouz dostigli nivo u vezi kada treba upoznati roditelje, ona ga poziva da provedu vikend na njihovom imanju, gde žive i Misi i Din. U početku, Kris tumači preterano ljubazno ponašanje njenih roditelja kao na odgovor na međurasnu vezu koju Rouz i on imaju, ali kako vikend protiče, otkriće niz uznemirujućih detalja koji će ga odvesti do istine koju nije mogao ni da zamisli.

9. ŽIVOT LUISA DRAKSA - Od 25. maja
Nakon što preživi tešku nesreću pada s litice, uvek znatiželjni i nesrećni devetogodišnji Louis Draks postaje pacijent slavnog neurologa Dr. Alana Paskala. Paskal u očajničkom pokušaju da rasvetli čudne okolnosti nesreće koristi nesvesno stanje dečakovog uma u kom se isprepliću mašta i stvarnost i istražuju same granice šestog čula.

Radni dani
9. život Luisa Draksa
Beži
Osmi putnik: Kovenant
Pirati sa Kariba: Salazarova osveta
Pirati sa Kariba: Salazarova osveta 3D
Pariz može da sačeka
Mali šef
Mali šef 3D
Okto: Istraživač dubina 3D
16:30
20:30
22:20
17:40
20:00 22:40
18:30
14:00
15:50
14:40

Vikend
9. život Luisa Draksa
Beži
Osmi putnik: Kovenant
Pirati sa Kariba: Salazarova osveta
Pirati sa Kariba: Salazarova osveta 3D
Pariz može da sačeka
Čuvari galaksije 3D
Mali šef
Mali šef 3D
Okto: Istraživač dubina 3D
-
20:30
22:20
17:40
13:30 20:00 22:40
18:30
16:00
10:10 14:00
12:00 15:50
11:40
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...