•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Resolution (2012)

Michael Danube dobija video poziv za pomoć od svog nekadašnjeg najboljeg prijatelja Chrisa. Ovaj je teška narkomančina koja živi u nekoj zabiti i traži od Michaela da mu pomogne da se skine s droge. Njihovo prijateljstvo puklo je upravo zbog toga što je Chris oduvek odbijao lečenje. Michael ga nalazi, ali ovaj i dalje peva staru pesmu - nema nameru da se promeni i uopšte se ne seća da ga je zvao u pomoć.

Michael prelazi na plan B: onesvešćuje Chrisa, vezuje ga lisicama za radijator i nadgleda proces njegove detoksikacije. Međutim, počinju da se dešavaju čudne pojave. Svakakvi čudaci žive u okolini i svakoga dana on pronalazi različite bizarne snimke, knjige, dnevnike i filmske trake koje ih navode na zaključak da ih neko prati i kontroliše njihove sudbine.

Žanr:horor, misterija, triler
Godina:2012
Reziser:Justin Benson, Aaron Moorhead
Scenario:Justin Benson
Uloge:Peter Cilella, Vinny Curran, Zahn McClarnon
Uzrast:NR
Award:1 nagrada i dve nominacije
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...