•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rio Lobo (1970)

Nakon završetka američkog građanskog rata, bivši oficir Cord McNally (John Wayne) kreće u potragu za izdajicom koji je uzrokovao smrt njegovog prijatelja i poraz u bitci.

Vreme je američkog građanskog rata. Nakon izdaje koja je dovela do zarobljavanja kapetana Cordone i poručnika Tuscarore, i smrti bliskog prijatelja poručnika McNallya, vreme je da se izdajice pronađu i kazne. Poručnik i bivši oficir Cord McNally oformljuje grupu koja kreće u potragu za odmetnikom koji je vredne informacije prodao nepijatelju. Njihova potera dovodi ih u teksaški gradić Rio Lobo, mesto čiji stanovnici žive u konstantnom strahu od grupe odmetnika, na čijem čelu je upravo čovek koga traže. McNallyu se pridružuje i Cordone, sada na slobodi, i zajedno kreću u potragu za čovekom koji ih je izdao.

Rio Lobo je još jedan od vestern klasika John-a Wayne-a koga ljubitelji ovog žanra ne bi smeli da preskoče.

CB
Žanr:Avantura, Vestern, Romansa
Godina:1970
Reziser:Howard Hawks
Scenario:Burton Wohl, Leigh Brackett
Uloge:John Wayne, Jorge Rivero i Jennifer O'Neill
Studio:Batjac Productions, Cinema Center Films, Malabar
Zemlja:United States
Jezik:English | Spanish
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu