•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ron Howard će režirati film o Han Solu, junaku iz Ratova zvezda

Nakon što je produkcija filma o Han Solou, koji za sada nema naslov, prekinuta jer su se režiseri Phil Lord i Chris Miller iznenada povukli, Lucasfilm je objavio da će film režirati holivudski režiser veteran Ron Howard.

Prema Hollywood Reporteru Howard se ekipi filma pridružio dva dana nakon što su se Lord i Miller povukli zbog "kreativnih razlika" s filmskim producentima Lucasfilma.

"Nažalost, naša vizija i naš način rada nisu u skladu s našim partnerima. Ponosni smo na neverovatan rad glumaca i filmske ekipe", saopštili su Phil Lord i Chris Miller.

Snimanje filma čija je radnja smeštena u razdoblje pre prvog nastavka sage Ratovi zvezda IV: Nova nada (Star Wars IV: A New Hope) počelo je početkom godine u londonskom studiju Pinewood. Prikazivanje je najavljeno nekoliko meseci nakon "Epizode VIII" čija premijera je najvljena u decembru.

Han Sola koga je u originalu tumačio Harrison Ford utelovio je Alden Ehrenreich. U glumačkoj ekipi su i Woody Harrelson, Donald Glover i Emilia Clarke.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...