•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rupert Grint u seriji 'Snatch'

Godinama su ljubitelji filmskog serijala Harry Potter gledali kako je glumačka postava od prvog do zadnjeg filma od dece postala odrasla. Daniel Radcliffe napravio je nekoliko zaokreta u karijeri kako ga publika ne bi pamtila samo kao dečaka čarobnjaka. Čini se kako Rupert Grint takođe ide u tom smeru. Njegova nova uloga potpuno će se razlikovati od one Rona Weasleya, u kojoj smo ga navikli da gledamo.

Grint se nalazi u finalnim pregovorima oko glavne uloge u televizijskoj adaptaciji kultnog filma Ukradi i briši Guya Ritchieja u novoj seriji koju sprema streaming servis Crackle. Osim njega, novopridošli su i glumci Ed Westwick i Dougray Scott.

U Crackleovom Snatchu Grint će se naći u ulozi Charlieja Cavendisha, kriminalca koji se oslanja na nepredvidljive nagone, što mu ne ide baš svaki put u korist. Ali, on je vedre i simpatične naravi, te ima izražen smisao za stil, tako da nije teško razumeti zašto ljudi i dalje rade za njega.

Iako serija neće biti direktno prepričavanje pljačke iz Ritchiejevog filma, televizijski će Snatch ipak biti smešten u isti svet. Bazirana na stvarnoj krađi, priča će biti usmerena na grupu mladih prevaranata, koji otkriju kamion pun zlatnih poluga. To ih stavlja u središte britanskog podzemlja, puno šarolikih likova poput pokvarenih policajaca, ciganskih nasilnika, međunarodnih gangstera i njima sličnih.

Prva sezona serije Snatch sastojaće se od 10 epizoda, a izlazak se očekuje tokom 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...