•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Samu Mendesu je dosta Jamesa Bonda

U nedavnom razgovoru za BBC Radio, reditelj Sam Mendes pričao je o novom filmu o Jamesu Bondu, ali i o tome šta posle.

"Odbio sam i prošli pa sam ga na kraju napravio da su me svi prijatelji zbog toga zezali.", rekao je reditelj Sam Mendes o svojoj budućnosti (ili nedostatku iste) uz agenta 007 je dodao: "Ali mislim da je ipak sad to to." Film Spectre, koji dolazi krajem ove godine i Skyfall, koji je izašao 2102., stvarali su se ukupno pet godina i čini se da je Mendesu sad stvarno dosta.

"Iako smo tek nedavno prestali sa snimanjem, čini se kao jedno neverovatno iskustvo i fantastična stvar koja menja život. Ovo je zaista više kao stil života nego kao posao.", rekao je Mendes i kratko zaključio: "Mislim da ne bih mogao više da idem tim putem."

Spectre se snimao u Londonu, Meksiku, Italiji i Maroku sa ekipom od više od hiljadu ljudi i sam reditelj je rekao kako će ovo biti puno veći film od Skyfalla. Tematska pesma takođe je već snimljena ali Mendes nije želeo da otkrije ko je snimio, ali bi se sve trebalo uskoro otkriti.

U filmu Spectre, u kojem će Daniel Craig četvrti put nositi odelo tajnog agenta Jamesa Bonda, takođe glume Christoph Waltz, Lea Seydoux, Andrew Scott, Naomie Harris, Ben Whishaw, Dave Bautista, Monica Bellucci i Ralph Fiennes. Film u naše bioskope stiže 6. novembra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....