•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sarah Jessica Parker se vraća na male ekrane!

Nakon što nas je osvojila serijama "Game of Thrones", "Girls", "Sex and the City" i mnogim drugim, televizijska kuća HBO pripremila nam je još jednu poslasticu - seriju "Divorce" u kojoj glavnu ulogu glumi upravo legendarna Carrie, odnosno Sarah Jessica Parker, a najbolji deo cele priče je da je snimanje već krenulo.

Radnja serije prati život Frances, žene koja razmatra razvod od svog supruga koga u seriji tumači Thomas Haden Church i koja se na razvod i odlučuje kada on otkrije kako ga je ona prevarila. A kako to u ovakvim situacijama najčešće i biva, par kreće u podužu pravnu bitku u kojoj Frances, svojim savetima i ramenom za plakanje teši njena najbolja prijateljica koju glumi Molly Shannon, prenosi Cosmopolitan.

Sarah, koja je, osim što tumači glavnu ulogu, i izvršna producentica serije, otkrila je kako na seriji radi već dosta dugo i kako joj je tema serije izuzetno zanimljiva upravo zbog svoje kompleksnosti. Iako verujemo kako će nas serija osvojiti na prvi pogled, nekako bi nam baš bilo toplo oko srca da u njoj i Faca nađe svoju ulogu, recimo njene nove ljubavi. Emitovanje bi trebalo krenuti sledeće godine, a kako vidimo prema prvim fotografijama sa seta, i u ovoj će seriji Sarah glumiti ženu s puno stila.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu