•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Save the Last Dance 2

“Save the Last Dance 2”, ili kako je poznat “Steppin' Up: Save the Last Dance 2” je nastavak ostvarenja iz 2001. godine “Save the Last Dance”. Premijeru je imao 10. oktobra 2006. godine, ali niko iz glumaÄke ekipe iz prvog dela, ukljuÄujući Julia-u Stiles i Sean-a Patrick-a Thomas-a, nisu ostali kao u originalu.

Sara je upisala Julliard i Njujorku da bi ispunila san svoje pokojne majke i postala Prima ballerina u školi. Sprijateljuje se za svojim cimerima Zoe i Miles-om, koji predaju hip-hop, dok Sara pohaÄ‘a Äasove baleta sa Äuvenom Monique Delacroix koja je njen idol i koja zahteva potpunu posvećenost. Sara-ina strast za hip-hop-om je postala još jaÄa i ona se zaljubljuje u Miles-a. Kada joj je dodeljena uloga Giselle u jednom važnom dogaÄ‘aju, oseća se podeljenom izmeÄ‘u tehnika baleta i kreativnog rada koji joj je ponudio Miles.

Ovo je izuzetan film koji zaista vredi pogledati.

Žanr:drama, muziÄki, romansa
Godina:2006
Reziser:David Petrarca
Scenario:Duane Adler, Kwame Nyanning
Uloge:Izabella Miko, Columbus Short, Jacqueline Bisset
Uzrast:PG-13
Studio:Paramount Pictures
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...