•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scary Movie 3 (2003)

Cindy Campbell završila je fakultet i u međuvremenu postala televizijska novinarka. Uskoro se čudne stvari počnu da događaju. Na Loganovoj farmi pojave se krugovi u žitu, a Cindyna prijateljica Brenda umire jezivom smrću nekako povezanom sa ubistvenom videokasetom.

Kad joj nećak pogleda traku, Cyndi odluči da stvari uzme u svoje ruke. Pomoć traži od proročice i zaluđenog arhitekte na Curlesco Islandu. Otkriva vezu između krugova u žitu i stravične video trake, ali nalazi i vremena da pomogne predsedniku S.A.D.-a da sprečiti vanzemaljsku invaziju.

Naravno da radnja ovde nije bitna. Bitna je parodija koja se ovog puta temelji na dva glavna filma: 'The Ring' i 'The Signs'. Parodira se tu još i Eminem, Michael Jackson, sveštenici pedofili i dr.

Uz gro slavnih osoba koji se pojavljuju u filmu glumeći sebe same, glumci su portretisali i neke mnogo čudne likove, ali to ćete videti već u filmu, ako ga pogledate.

Po svemu nabrojenom, kome su se svidela prva dva filma, sviđaće će se i ovaj.

Kako kažu autori: 'You'll die to see this ring.'.

NNT
Žanr:komedija
Godina:2003
Reziser:David Zucker
Scenario:Craig Mazin, Pat Proft
Uloge:Anna Faris, Charlie Sheen, Regina Hall
Uzrast:PG-13
Award:dve nagrade i dve nominacije
Box office:220.6M USD
Studio:Dimension Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:84 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...