•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scream 4 (Blu-ray)

Anchor Bay // 2011 // 111 Min // R

„Scream 4“ predstavljen je u 2.40:1/1080p, širokog ekrana, i izgleda grandiozno (snimak, ne film). Anchor Bay potrudio se da film zasija u svakom aspektu prenosa, jer oÄekuju da nadoknadi ono što nije uspeo u bioskopima. Ne postoji trenutak u filmu da je nešto pogrešno odraÄ‘eno sa slikom, bojama, prelazima, dubinom. Opet, sa izgledom, ne sa radnjom.

Zvuk je predstavljen u vrlo agresivnom DTS-HD 5.1 Master Audio formatu. Postoje mnogi trenuci kada zvuÄnici drhte, jer mora nešto da drhti u ovom filmu, ako to već nije gledalac.

UkljuÄili su engleske i španske titlove.

Od bonusa ima dovoljno materijala, ali ne previše.

Audio komentare snimili su Wes Craven, Hayden Panettiere, Emma Roberts, Neve Campbell;

Skoro pola sata obrisanih scena;

Ponovljeni snimci;

Razgovori sa glumcima;

„The Making of Scream 4“;

"Scream 4: The Video Game", (promo materijal)

I bonus DVD filma.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu