•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Secret Scripture (2016) - uskoro

Šarmantna, briljantna, snažna i prelepo prica „Tajni zapis“ o tome kako je moguće imati ceo svet iako zapravo nemate ništa. Ovo je intimna ispovest Rozen Meknalti, žene o kojoj niko ništa ne zna – njeni memoari postaju drugačija, tajna istorija Irske. Iako potresan i težak, od samog početka ograničavan, njen život je uprkos svemu obeležen ljubavlju, strašću i nadom… Rozen Meknalti je vrlo stara dama, a doktor Vilijam Grin mora da odluči o njenoj sudbini, dok nema nikakvu dokumentaciju koja bi mu dala podatke o tome ko je žena s kojom priča. Njih dvoje će provesti mnogo trenutaka zajedno razgovarajući i pružajući utehu jedno drugom. U njihovim dnevnicima ispreda se priča o Rozeninoj porodici, istovremeno šokantna i prelepa.

Glumci: Theo James, Rooney Mara, Jack Raynor, Vanesa Redgrave, Eric Bana, Aidan Turner
Režiser: Jim Sheridan

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...