•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija Ketrine Hajgl ukinuta posle samo dve epizode

Nova advokatska serija sa Ketrin Hajgl u glavnoj ulozi, "Doubt", prestala je sa prikazivanjem nakon samo dve epizode.

Sledeće nedelje će se, umesto nje, na programu CBS-a naći najpre repriza serije "Bull", a potom će 8. marta krenuti premijerna, nova sezona serije "Criminal Minds: Beyond Borders".

Nije još uvek poznato hoće li se u budućnosti nastaviti sa prikazivanjem "Doubt-a", čiju premijeru je pratilo preko pet miliona gledalaca, ali je gledanost druge epizode drastično opala.

Hajgelova je i dalje poznata po ulozi Dr. Izi Stivens koju je šest godina glumila u seriji Uvod u anatomiju, a "Doubt" je njena druga ukinuta serija za manje od tri godine – serija "State of Affairs" u kojoj je glumila analitičarku CIA ukinuta je nakon 13 epizoda.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...