•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sgt. Bilko (1996)

Narednik Ernest Bilko je prevarant koji koristi svoj položaj za niz ilegalnih operacija zarade u dogovoru sa svojim ljudima. Tu idilu poremeti dolazak starog neprijatelja iz prošlosti.

Narednik Bilko zadužen je za upravljanje voznim parkom u vojnoj bazi. Ali osim toga, Bilko se bavi organiziranjem raznih nedozvoljenih zabava unutar garnizona, kao što je kockanje ili iznajmljivanje vozila. Sve te nelegalne aktivnosti njegov zapovednik odluči da ne vidi jer je više zabrinut za svoju budućnost. Vojne baze zatvaraju se jedna za drugom, a major Thorn mogao bi učiniti isto i sa ovom bazom. Opasnost da se nešto tako dogodi poveća se kada pukovnik Hall sazna da Thorn i Bilko imaju zajedničku prošlost. Zbog Bilka, Thorn je bio primoran da služi na Greenlandu, što je značajno usporilo njegovo napredovanje u karijeri.

Bez ikakve sumnje 'Narednika Bilka' možemo svrstati u red najzabavnijih filmova Stevea Martina. U ulozi vrckastog narednika oseća se izvrsno, a jedan od razloga tome nalazimo u njegovim filmskim partnerima Danu Aykorydu i Philu Hartmanu, uz koje Steve Martin dolazi do punog izražaja. Četrdeset godina ranije, legendarnog Phila Silversa gledali smo u ulozi narednika Bilka, ali većini gledaoca interpretacija Stevea Martina ostaje nezaboravna. Topla preporuka za sve ljubitelje komedija.

Žanr:komedija
Godina:1996
Reziser:Jonathan Lynn
Scenario:Nat Hiken, Andy Breckman
Uloge:Steve Martin, Dan Aykroyd, Phil Hartman
Uzrast:PG
Studio:Imagine Entertainment, Universal Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...