•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Silent Night (2012)

Kao što i sami znate, bliži nam se Božić i Nova godina. S njima dolaze i neizbežni Božićni filmovi, i uopšte ne sumnjam u to da će domaće televizije po ko zna koji put prikazivati Home Alone fillmove, Miracle on 34th Street, It’s a Wonderful Life ili neke jeftine ljigave Božićne filmove TV produkcije.

Mi vam umesto toga nudimo jedan drugačiji Božićni film, horor u kome Deda Mraz ne donosi poklone dobroj deci, već kažnjavanja brutalnom smrću sve one koji su bili zločesti, a pri tome između ostaloga koristi i bacač plamena.

Reč je o rimejku filma Silent Night, Deadly Night iz 1984. u Kanadsko Američkoj ko-produkciji, a režiju istog potpisuje Steven C. Miller koje režirao i ovogodišnji hvaljeni akcioni triler The Aggression Scale koji su mnogi opisali kao krvavu i brutalnu verziju Home Alone filmova.

U glavnim ulogama se pojavljuje i nekoliko poznatih glumaca kao što su Jaime King, Malcolm McDowell, Lisa Marie, Brendan Fehr i Donal Logue. Američka bioskopska premijera je bila 30. novembra 2012., a na DVD-u i Blu Ray-u film izlazi par dana kasnije, tačnije 04. decembra 2012.

Žanr:horor
Godina:2012
Reziser:Steven C. Miller
Scenario:Jayson Rothwell
Uloge:Jaime King, Malcolm McDowell, Donal Logue
Uzrast:R
Studio:Genre Co., The, Buffalo Gal Pictures, Ember Productions
Zemlja:Canada
Jezik:Engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...