•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se nastavak jednog od najpoznatijih filmova svih vremena

Jedan od najpoznatijih filmova svih vremena, koji smo na televiziji niz godina mogli gledati skoro svaki Božić, "Divan život", dobiće svoj nastavak.

Legendarna priča o depresivnom Baileyu koji za Božić poželi da si oduzme život, koju je 1946. godine režirao Frank Capra, a u kojem su glavne uloge imali James Stewart i Donna Reed, tako će više od 60 godina nakon nastanka dobiti drugi deo, nazvan "It’s a Wonderful Life: The Rest of the Story", piše Variety. Za produkciju su zadužene kuće Star Partners i Hummingbird, a pretpostavlja se da bi film u bioskopima trebao biti za Božić 2015. godine.

U nastavku će se pojaviti i Karolyn Grimes, koja je u originalu glumila ćerku Georgea Baileyja Zuzu i koja je izgovorila legendarnu rečenicu "Svaki put kad zazvoni zvono, jedan anđeo dobije krila", i to kao anđeo koji će Baileyjevu zločestu unuku pokazati koliko bi svet bio bolje mesto da se on nije nikad rodio.

Scenaristi su poručili: "Nastavak zadržava osnovnu misao originala - svaki je život bitan dok god imaš prijatelje".

Kasting će biti obavljen tek u februaru.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu