•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimljena niška verzija spota 'Happy'

I Nišlije su se pridružile svetskom fenomenu promovisanja svog grada kroz pesmu i igru i snimile svoju verziju spota za pesmu 'Happy' Farela Vilijamsa.

Ova pesma je inspirisala ljude širom sveta da pokažu kako je baš njihov grad srećan, a do sada je preko 1.000 gradova snimilo svoju verziju spota. Ovaj svetski trend nije zaobišao Srbiju, pa su tako kroz osmeh i ples predstavljeni Beograd, Novi Sad, Pančevo, Kruševac, Zrenjanin, Subotica, Užice, Bajmok, Senta...

Niška verzija spota snimljena je na prepoznatljivim lokacijama poput Tvrđave, parka Čair, Svetosavskog parka, stadiona, keja, Obrenovićeve ulice i centralnog trga.

- Pošto je pesma planetarni hit i pomoću video spotova mnogi promovišu svoje gradove, došli smo na ideju da uradimo i nišku verziju. Okupili smo veći deo ekipe iz spota dok je polovina učesnika slučajni prolaznici koji su nam pomogli i hvala im na tome - kaže jedan od autora niškog spota 'Happy' Nikola Žikić.

Autori spota su Nikola Trifunović, Nikola Žikić i Damir Ilieski.

Spisak gradova koji su do sada snimili spot za ovu pesmu: http://www.wearehappyfrom.com/home

Južne vesti (www.juznevesti.com)
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila