•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

So I Married an Axe Murderer (1993)

Da ljubav nema granice glavna je tema ovog filma. Pesnik koji ima problem sa vezivanjem napokon smatra da je našao nekog sa kim moze da provede ostatak života... ukoliko ga ona ne ubije.

Majk Majers glumi Čarlija Mekenzija, pesnika iz San Franciska cije pesme nekako uvek govore o njegovim propalim vezama. Ali tada upozna Harijet, vlasnicu mesare koja bi mogla da bude žena iz Carlijevih snova... ili nocnih mora?

Uprkos najboljim namerama da ne zabrlja s novom simpatijom, pocinje da sumnja da je upravo Harijeta ubica o kojoj cita u tabloidima, žena koja se uda, a potom iskasapi svoje muževe.
Uz dobitnicu Oskara Brendu Friker u ulozi Carkijeve majke i Majersa koji tumaci i ulogu svog neprilagodljivog oca, škotskog doseljenika, Carlijev je porodicni život smešan, baš kao što je ljubavni strašan.
Entoni LaPalja tumaci ulogu Carlijevog najboljeg prijatelja, Amanda Plamer je Harijetina sestra, a Carls Grodin i Stiven Rajt upotpunjuju ovu odlicnu glumacku postavu.

Žanr:komedija, krimi, romansa
Godina:1993
Reziser:Thomas Schlamme
Scenario:Robbie Fox
Uloge:Mike Myers, Nancy Travis, Anthony LaPaglia
Uzrast:PG-13
Studio: TriStar Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....