•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se nova Mad Max triologija

Režiser i producent George Miller će se nakon nekoliko dečijih i animiranih filmova (“Babe”, “Happy Feet”...) vratiti serijalu koji ga je proslavio.

Reč je o filmu “Mad Max” koji je digao u nebesa do tada ne mnogo zapaženog austalijskog glumca Mel-a Gibson-a a Miller-u obezbedio poštovanje i naredna angažovanja.

U ulozi Pobesnelog Maksa ovog puta će se naći Tom Hardy, Charlize Theron i Zoe Kravitz će takođe imati zapažene uloge. U planu su tri nova nastavka, kako kaže Miller, jer prilikom pisanja scenarija za prvi priča se proširila i jednostavno ima materijala za tri filma.

“Fury Road” je radni naziv novog Mad Max-a a kada će biti... to se još uvek ne zna.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu