•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spy Kids (2001)

Spy Kids je američki avanturističko-špijunski porodični film snimljen 2001. u režiji Roberta Rodrigueza. Film, kojim je Rodriguez, dotle uglavnom poznat po ultra-nasilnim filmovima, nastojao pokazati kako vlastiti talenat može koristiti i za široj publici primerenije sadržaje, doživeo je pohvale od strane kritike, ali i veliki komercijalni uspeh, pa su tokom sledećih godina snimljena još tri nastavka koja su bila manje uspešna od originala. Kod nas se film prikazivao pod naslovom Deca špijuni.

Gregorio i Ingrid su špijuni koji rade za dve suprotstavljene organizacije i najbolji su u svom poslu. Kada dobiju zadatak da ubiju jedno drugo, njih dvoje počinju da se zabaljaju i uskoro se venčaju. Napuštaju posao i posvećuju se jedno drugom. Kada jednog dana njihove bivše kolege počne da otima kriminalac Figo Flup, oni odlučuju da se vrate starom poslu. Ali, odviknuti od akcije, i sami brzo postaju Flupove žrtve. Jedini koji ih mogu spasiti su njihova deca Karmen i Džuni koji će, pretpostavljate, to učiniti na najbolji mogući način.

Odličan film koji ima apsolutnu preporuku.

Žanr:akcija, avantura, komedija
Godina:2001
Reziser:Robert Rodriguez
Scenario:Robert Rodriguez
Uloge:Alexa Vega, Daryl Sabara, Antonio Banderas
Uzrast:PG
Award:2 osvojene
Studio: Dimension Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:88 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila